Оптимізація параметрів технології відновлення деталей типу вал металополімерними композиціями при технічному сервісі мобільних машин - Калініч, Максим Олегович; Kalinich, Maksym (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
В дипломній роботі були проведені аналіз надійності валів та встановлено найбільш ненадійні вузли, розглянуті існуючі методи відновлення деталей та обґрунтовані найбільш ефективні. Проведено теоретичні та експериментальні дослідження, що підтвер-джують правильність вибору методу відновлення та нанесення покриттів при різних режимах нанесення покриттів. Також були розроблені заходи з охорони праці і розрахована техніко-економічна оцінка проектних рішень. V dyplomnii roboti buly provedeni analiz nadiinosti valiv ta vstanovleno naibilsh nenadiini vuzly, rozghlianuti isnuiuchi metody vidnovlennia detalei ta obgruntovani naibilsh efektyvni. Provedeno teoretychni ta eksperymentalni doslidzhennia, shcho pidtver-dzhuiut pravylnist vyboru metodu vidnovlennia ta nanesennia pokryttiv pry riznykh rezhymakh nanesennia pokryttiv. Takozh buly rozrobleni zakhody z okhorony pratsi i rozrakhovana tekhniko-ekonomichna otsinka proektnykh rishen.
Optymizatsiia parametriv tekhnolohii vidnovlennia detalei typu val metalopolimernymy kompozytsiiamy pry tekhnichnomu servisi mobilnykh mashyn
Keywords: відновлення; vidnovlennia; наплавлення; naplavlennia; металополімер; metalopolime; зміцнення; zmitsnennia; довговічність; dovhovichnist; двигун; dvyhun; організація ремонту; orhanizatsiia remontu; програма ремонту; prohrama remontu; трудомісткість; trudomistkist