Можливості розвитку аудиту зовнішньоекономічної діяльності в Україні - Гіда, М. Д.; Hida, M. D. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Основним завданням аудиту зовнішньоекономічної діяльності є виявлення на основі наданих підприємством фінансових і податкових звітів даних аналітичного обліку, первинних документів, відповідності чинному законодавству та нормативам щодо зовнішньоекономічної діяльності, обґрунтованості проведення таких операцій, правильності визначення фінансових результатів. Osnovnym zavdanniam audytu zovnishnoekonomichnoi diialnosti ye vyiavlennia na osnovi nadanykh pidpryiemstvom finansovykh i podatkovykh zvitiv danykh analitychnoho obliku, pervynnykh dokumentiv, vidpovidnosti chynnomu zakonodavstvu ta normatyvam shchodo zovnishnoekonomichnoi diialnosti, obgruntovanosti provedennia takykh operatsii, pravylnosti vyznachennia finansovykh rezultativ.
Mozhlyvosti rozvytku audytu zovnishnoekonomichnoi diialnosti v Ukraini
Keywords: аудит; audyt; зовнішньоекономічна діяльність; zovnishnoekonomichna diialnist; основне завдання; osnovne zavdannia