Аналіз особливостей міграції радіонуклідів у штучній лісовій екосистемі - Ілющенко, Аліна Олександрівна; Iliushchenko, Alina; Ананьєва, Т. В.; Ananieva, T. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Мета роботи: виявлення закономірностей міграції радіонуклідів у абіотичних і біотичних складових штучних лісових екосистем Meta roboty: vyiavlennia zakonomirnostei mihratsii radionuklidiv u abiotychnykh i biotychnykh skladovykh shtuchnykh lisovykh ekosystem
Analiz osoblyvostei mihratsii radionuklidiv u shtuchnii lisovii ekosystemi
Keywords: природні та штучні радіонукліди; pryrodni ta shtuchni radionuklidy; поверхневий шар ґрунту; poverkhnevyi shar gruntu; приґрунтовий шар; prygruntovyi shar; штучні лісові насадженя; shtuchni lisovi nasadzhenia; рівні вмісту радіонуклідів; rivni vmistu radionuklidiv