Механізм управління фінансово-економічною безпекою підприємства в умовах нестабільності - Мачак, Тетяна Олександрівна; Machak, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянуто механізм управління фінансово – економічною безпекою підприємства в умовах нестабільності. Rozghlianuto mekhanizm upravlinnia finansovo – ekonomichnoiu bezpekoiu pidpryiemstva v umovakh nestabilnosti.
The mechanism of management of financial and economic security of the enterprise in the conditions of instability
Keywords: фінансова безпека; financial security; механізм управління фінансовою безпекою; financial security management mechanism; фінансова нестабільність; financial instability; економічна безпека; economic security; безпека підприємств; security of enterprises