Технологія виробництва молока корів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма ім. Горького» Новомосковського району Дніпропетровської області - Осадча, Олена Валентинівна; Osadcha, Olena Valentynivna (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи було проаналізувати технологію виробництва молока корів у товаристві з обмеженою відповідальністю агрофірмі «Агрофірма ім. Горького» Новомосковського району Дніпропетровської області. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty bulo proanalizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva moloka koriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu ahrofirmi «Ahrofirma im. Horkoho» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka koriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma im. Horkoho» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: корови голштинської породи; korovy holshtynskoi porody; технологія виробництва молока корів; tekhnolohiia vyrobnytstva moloka koriv; продуктивні якості корів; produktyvni yakosti koriv; відтворні якості корів; vidtvorni yakosti koriv