Формування антикризової моделі управління аграрним виробництвом у нестійкому середовищі - Вовчок, Еріка Едуардівна; Vovchok, Erika Eduardivna (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Мета роботи - економіко-аналітична оптимізація антикризових стратегій управління агровиробництвом ПСП «ЧЕРВОНА ЗОРЯ». Meta roboty - ekonomiko-analitychna optymizatsiia antykryzovykh stratehii upravlinnia ahrovyrobnytstvom PSP «ChERVONA ZORIa».
Formuvannia antykryzovoi modeli upravlinnia ahrarnym vyrobnytstvom u nestiikomu seredovyshchi
Keywords: антикризова модель управління; antykryzova model upravlinnia; оптимізація антикризових стратегій; optymizatsiia antykryzovykh stratehii; управління агровиробництвом; upravlinnia ahrovyrobnytstvom