Управлінські ризики при впровадженні змін в організації - Гаркавий, Валерій Васильович; Garkavyi, Valerii; Сиченко, М. В.; Sychenko, M. V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянуті управлінські ризики при впровадженні змін в організації. Rozghlianuti upravlinski ryzyky pry vprovadzhenni zmin v orhanizatsii.
Management risks when implementing changes in the organization
Keywords: організація; orhanizatsiia; управлінські ризики; upravlinski ryzyky; впровадження змін; vprovadzhennia zmin