Формування логістичної стратегії в агробізнесі - Нашко, Віталій Віталійович; Nashko, Vitalii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Досліджено теоретичні основи формування логістичної стратегії на сільськогосподарському підприємстві; надана організаційно-економічна характеристика ПСП «Агрофірма Перше Травня»; досліджено процес логістичної діяльності підприємства; розроблено логістично-маркетингова стратегія підприємства з урахуванням диференціації цін в залежності від сезонності та якості продукції з урахуванням розширення асортименту виробленої продукції; визначено оптимальні ціни на сировину і готову продукцію з урахуванням коливань курсу долару та індексів інфляції. Doslidzheno teoretychni osnovy formuvannia lohistychnoi stratehii na silskohospodarskomu pidpryiemstvi; nadana orhanizatsiino-ekonomichna kharakterystyka PSP «Ahrofirma Pershe Travnia»; doslidzheno protses lohistychnoi diialnosti pidpryiemstva; rozrobleno lohistychno-marketynhova stratehiia pidpryiemstva z urakhuvanniam dyferentsiatsii tsin v zalezhnosti vid sezonnosti ta yakosti produktsii z urakhuvanniam rozshyrennia asortymentu vyroblenoi produktsii; vyznacheno optymalni tsiny na syrovynu i hotovu produktsiiu z urakhuvanniam kolyvan kursu dolaru ta indeksiv infliatsii.
Formuvannia lohistychnoi stratehii v ahrobiznesi
Keywords: логістика; logistics; стратегія сільськогосподарського підприємства; agriculture of agricultural enterprise; логістично-збутова діяльність; logistics and sales activities; індекс інфляції; inflation index; оптимальні ціни; optimal like prices; складське зберігання; warehouse storage; логістично-маркетингова стратегія; logistics and marketing strategy