Економіко-екологічна оцінка рекультивованих земель - Галаган, Тетяна Іванівна; Galagan, Tatyana (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2012)
Висвітлюються основні методологічні підходи до еколого-економічної оцінки рекультивованих земель. Встановлено, що економіко-екологічна оцінка рекультивованих земель, в покритих родючим шаром чорнозему і придатних для виробництва сільськогосподарської продукції, становить 70–95 балів. The main methodological approaches for the ecologo-economical estimation of recultivated soil are illuminated. The economy-ecological mark of recultivated soil is determined.
The economy-ecological bonitation of recultivated soil
Keywords: меліорація; reclamation; еколого-економічна оцінка; ecological-economics assessment; оцінка ґрунтів; soil estimation