Дослідження інноваційного потенціалу підприємства та розробка заходів щодо його підвищення - Водяницька, Єлизавета Ігорівна; Vodianytska, Yelyzaveta Ihorivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Досліджено теоретичні аспекти формування інноваційного потенціалу підприємства, розглянуто методичні підходи до оцінки інноваційного потенціалу підприємства; проаналізовано складові інноваційного потенціалу приватного підприємства “ГЕТЬМАН ТРЕЙД”; здійснено комплексну оцінку інноваційного потенціалу приватного підприємства “ГЕТЬМАН ТРЕЙД”; визначено напрями зростання інноваційного потенціалу та обгрунтовано перспективність інвестиційного проекту, основним завданням якого визначено підвищення ефективності використання інноваційного потенціалу за допомогою вирощування базиліку на гідропоніці. Doslidzheno teoretychni aspekty formuvannia innovatsiinoho potentsialu pidpryiemstva, rozghlianuto metodychni pidkhody do otsinky innovatsiinoho potentsialu pidpryiemstva; proanalizovano skladovi innovatsiinoho potentsialu pryvatnoho pidpryiemstva “HETMAN TREID”; zdiisneno kompleksnu otsinku innovatsiinoho potentsialu pryvatnoho pidpryiemstva “HETMAN TREID”; vyznacheno napriamy zrostannia innovatsiinoho potentsialu ta obhruntovano perspektyvnist investytsiinoho proektu, osnovnym zavdanniam yakoho vyznacheno pidvyshchennia efektyvnosti vykorystannia innovatsiinoho potentsialu za dopomohoiu vyroshchuvannia bazyliku na hidroponitsi.
Doslidzhennia innovatsiinoho potentsialu pidpryiemstva ta rozrobka zakhodiv shchodo yoho pidvyshchennia _
Keywords: інновації; innovations; інноваційний потенціал; innovative potential; інноваційна діяльність; inovative activity; інноваційна економіка; innovative economy; новація; novation; фінансовий стан підприємства; financial state of enterprise; інноваційна активність підприємства; innovative activity of enterprise; інвестиційний проект; investment project; інвестиційний проект; stimulation of skilled potential