Нові підходи до оцінки економічної ефективності й стійкості фермерських господарств - Мельник, Леонід Юхимович; Melnik, Leonid (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2010)
Узагальнена оцінка економічної ефективності й стійкості фермерських господарств у науковій літературі. Визначено їх місце і роль в аграрному секторі України і США. The scientific estimates of economic efficacy and sustainability of farms have been summarized. Their role in the agriculture sectors ofUkraineand theUSAhas been defined.
New Approaches to Farm Economic Efficacy and Sustainability Evaluation
Keywords: фермерські господарства; farms; економічна ефективність; economic efficiency; місце і роль; place and role; аграрний сектор; agricultural sector