Удосконалення організації управління фінансово-економічною безпекою підприємства - Гусєв, Іван Іванович; Husiev, Ivan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою дипломної роботи є визначення сутності та ролі корпоративного управління, а також практичних аспектів його здійснення для стратегічного розвитку підприємства у сфері фінансово-економічної безпеки підприємства. Metoiu dyplomnoi roboty ye vyznachennia sutnosti ta roli korporatyvnoho upravlinnia, a takozh praktychnykh aspektiv yoho zdiisnennia dlia stratehichnoho rozvytku pidpryiemstva u sferi finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva.
Udoskonalennia orhanizatsii upravlinnia finansovo-ekonomichnoiu bezpekoiu pidpryiemstva
Keywords: забезпечення; zabezpechennia; корпоративне управління; korporatyvne upravlinnia; управління; upravlinnia; фінансово-економічна безпека; finansovo-ekonomichna bezpeka