Удобрення та щільність посіву для цибулі ріпчастої - Готвянська, Анна Сергіївна; Hotvianska, Anna (ТОВ "АГП МЕДIА", 2020)
Збільшення врожайності цибулі ріпчастої відбувається за рахунок поліпшення поживного режиму ґрунту, що підтверджується даними кореляційного аналізу між товарною врожайністю і вмістом нітратного азоту в ґрунті (г = 0,62- 0,67), рухомого фосфору (г = 0,65-0,76) та обмінного калію (г = 0,67-0,73). Increasing the yield of onions occurs due to the improvement of soil nutrient regime, which is confirmed by the data of correlation analysis between commodity yield and nitrate nitrogen content in the soil (g = 0,62- 0.67), mobile phosphorus (g = 0.65-0.76) and metabolic potassium (r = 0.67-0.73).
Fertilizers and density sowing for onions
Keywords: цибуля ріпчаста; onions; внесення добрив; fertilizer application; щільність стояння рослин; standing density of plants