Diary of success at foreign language classes as an effective tool for increasing educational self-efficiency of higher education students - Rezunova, Olena; Резунова, Олена Сергіївна (Дніпровський державний медичний університет, 2023)
The article attempts to characterize Diary of success as an effective tool for increasing educational self-efficiency of higher education students at foreign language classes. У статті зроблено спробу охарактеризувати щоденник успішності як ефективний інструмент підвищення навчальної самоефективності здобувачів вищої освіти на заняттях з іноземної мови.
Щоденник успішності на заняттях з іноземної мови як ефективний інструмент підвищення навчальної самоефективності здобувачів вищої освіти
Keywords: diary of success; щоденник успішності; foreign language classes; заняття з іноземної мови; educational self-efficiency; навчальна самоефективність; higher education students; здобувачі вищої освіти