Реалізація генетичного потенціалу гібридів кукурудзи в умовах північного Степу України - Власенко, Павел Євгенійович; Vlasenko, Pavel (My University, 2021)
Доведено, що актуальними є вивчення і підбір сучасних гібридів з метою встановлення їх адаптивних властивостей до конкретних агрокліматичних умов. Найбільш адаптованим до умов вирощування виявився середньостиглий гібрид НК Кобальт, який сформував урожайність 8,97 т/га зерна. It is proved that the study and selection of modern hybrids in order to establish their adaptive properties to specific agroclimatic conditions are relevant. The most mature hybrid of NK Cobalt was the most adapted to growing conditions, which formed a yield of 8.97 t / ha of grain.
Realization of genetic potential of maize hybrids in the conditions of the northern steppe of Ukraine
Keywords: кукурудза; maize; адаптивні властивості гібридів; adaptive properties of hybrids; урожайність; yield; економічна ефективність; economic efficiency