Особливості біології оленки волохатої (Epicometis hirta Poda.) та заходи обмеження її шкідливості в промислових насадженнях суниці в зоні Лісостепу України - Яновський, Юрій Петрович; Yanovsʹkyy, Yuriy; Cуханов, С.В.; Sukhanov, S.; Михайленко (Бандура), Любов Павлівна; Mykhaylenko (Bandura), Lyubov; Чепернатий, Євген Володимирович; Chepernatiy, Yevgen (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2015)
Наведено результати досліджень з уточнення біологічних особливостей оленки волохатої (Epicometis hirta Poda.) в промислових насадженнях суниці в зоні лісостепу України. The results of research to clarify the biological characteristics of hairy deer (Epicometis hirta Poda.) In industrial strawberry plantations in the forest-steppe zone of Ukraine are presented.
Peculiarities of biology of hairy deer (Epicometis hirta Poda.) And measures to limit its harmfulness in industrial strawberry plantations in the Forest-Steppe zone of Ukraine
Keywords: біологія; biology; шкідливість; harmfulness; Tropinota hirta; Tropinota hirta; рослина; plant; шкідник; pest