Органічне виробництво козиного молока - Фотіна, Тетяна Іванівна; Fotina, Tetyana; Яценко, Іван Володимирович; Yacenko, Ivan; Зажарська, Надія Миколаївна; Zazharska, Nadiia; Zazharska, N. M.; Zazharska, N.; Zazhars’ka, N. M.; Zazharskaya, N. N.; Zazharskaya, N.; Zazharska, N. N.; et al. (Науково-методичний центр «Агроосвіта», 2018)
Розроблена система, яка зумовлена ефективним миттям доїльного обладнання, належною процедурою доїння і підтриманням здоров’я вимені кози, дозволяє отримувати високоякісне і безпечне козине молоко.
Organic production of goat milk
Зажарська Надія Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-8328-6440
Keywords: післядоїльна обробка; post-dill processing; козине молоко; goat's milk; органічне виробництво; organic production; доїння; milking