Удосконалення механізації вирощування зернових культур з розробкою стенда для регулювання сівалок - Дашівець, Ярослав Валерійович; Dashivets, Yaroslav Valeriiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою даного дипломного проєкту є удосконалення механізації вирощування основних зернових культур з розробкою конструкції стенду для налагодження зернових сівалок. Metoiu danoho dyplomnoho proiektu ye udoskonalennia mekhanizatsii vyroshchuvannia osnovnykh zernovykh kultur z rozrobkoiu konstruktsii stendu dlia nalahodzhennia zernovykh sivalok.
Udoskonalennia mekhanizatsii vyroshchuvannia zernovykh kultur z rozrobkoiu stenda dlia rehuliuvannia sivalok
Keywords: зернові культури; zernovi kultury; конструкція; konstruktsiia; технологія; tekhnolohiia; сівалка; sivalka; стенд; stend