Обґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки сої - Гоман, Артем Володимирович; Homan, Artem Volodymyrovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета досліджень – розробка рецептури та технології молочно-рослинної основи для морозива зниженою енергетичною цінністю з використанням продуктів переробки сої. Об’єкт дослідження – процес виробництва м’якого морозива з використанням продуктів переробки сої. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок параметрів технологічного процесу виробництва морозива та вплив його на якісні показники готового продукту. Meta doslidzhen – rozrobka retseptury ta tekhnolohii molochno-roslynnoi osnovy dlia morozyva znyzhenoiu enerhetychnoiu tsinnistiu z vykorystanniam produktiv pererobky soi. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva miakoho morozyva z vykorystanniam produktiv pererobky soi. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva morozyva ta vplyv yoho na yakisni pokaznyky hotovoho produktu.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva miakoho morozyva z dodavanniam produktiv pererobky soi
Keywords: соя; soia; морозиво; morozyvo; продукти харчування; produkty kharchuvannia; білки; bilky; молочні продукти; molochni produkty