Удосконалення управління витратами в дослідних господарствах - Ткаліч, Ольга Вікторівна; Tkalich, Olha Viktorivna (Дніпропетровський ДАЕУ, 2017)
Метою дослідження є подальший розвиток теоретико-методичного забезпечення та розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності управління витратами в дослідних господарствах. Metoiu doslidzhennia ye podalshyi rozvytok teoretyko-metodychnoho zabezpechennia ta rozrobka rekomendatsii shchodo pidvyshchennia efektyvnosti upravlinnia vytratamy v doslidnykh hospodarstvakh.
Udoskonalennia upravlinnia vytratamy v doslidnykh hospodarstvakh
Keywords: витрати; vytraty; управління витратами; upravlinnia vytratamy; підвищення ефективності; pidvyshchennia efektyvnosti