Оцінка української чорно-рябої молочної худоби за поєднаністю ознак продуктивності та відтворювальної здатності залежно від стресостійкості - Cанжара, Роман Андрійович; Sanzhara, R. A.; Sanzhara, R.; Sanzhara, Roman; Sanjara, R. A.; Sangara, R. A. (Подільський державний аграрно-технічний університет, 2009)
Наведено результати оцінки бугая-плідника за поєднаністю у його дочок ознак молочної продуктивності та відтворювальної здатності. Встановлено, що більш вдалим їх поєднанням характеризуються стресостійкі дочки. Navedeno rezultaty otsinky buhaia-plidnyka za poiednanistiu u yoho dochok oznak molochnoi produktyvnosti ta vidtvoriuvalnoi zdatnosti. Vstanovleno, shcho bilsh vdalym yikh poiednanniam kharakteryzuiutsia stresostiiki dochky.
Otsinka ukrainskoi chorno-riaboi molochnoi khudoby za poiednanistiu oznak produktyvnosti ta vidtvoriuvalnoi zdatnosti zalezhno vid stresostiikosti
Cанжара Роман Андрійович https://orcid.org/0000-0002-7660-2476
Keywords: бугаї-плідники; buhai-plidnyky; поєднані ознаки; poiednani oznaky; стресостійкість; stresostiikist