Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення - Мирошниченко, Вероніка Анатоліївна; Myroshnychenko, Veronika (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Метою роботи є розробка однорідних стійких борошняних сумішей з додаванням борошна з круп’яних культур для продуктів функціонального призначення. Metoiu roboty ye rozrobka odnoridnykh stiikykh boroshnianykh sumishei z dodavanniam boroshna z krupianykh kultur dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh sumishei dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia
Keywords: борошно; boroshno; зерновий продукт; zernovyi produkt; функціональний інгредієнт; funktsionalnyi inhrediient; подрібнення; podribnennia; клейковина; kleikovyna; харчові волокна; kharchovi volokna; крупність; krupnist; розшарування; rozsharuvannia