Роль і місце малих ферм у сільському господарстві США - Мельник, Л. Ю.; Melʹnyk, L.; Васильєв, Сергій Вячеславович; Vasylʹyev, Serhiy; Сєдих, А.А.; Syedykh, A. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2011)
Досліджене місце та роль малих ферм у сільському господарстві США. Визначені соціально-економічні чинники, що сприяють їх збереженню в умовах концентрації аграрного виробництва. The role of small farms in America"s agriculture sector has been studied. The factors that secure their existence, in spite of concentration in agriculture, have been determined.
Rolʹ i mistse malykh ferm u silʹsʹkomu hospodarstvi SSHA
Keywords: малі ферми; mali fermy; сільське господарство США; silʹsʹke hospodarstvo SSHA