Формування системи стратегічного управління кадровим складом підприємства - Кравченко, Олександр Олександрович; Kravchenko, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Дослідження формування системи стратегічного управління складом персоналу є актуальним, оскільки воно допомагає організаціям узгоджувати свою робочу силу зі стратегічними цілями, набувати та утримувати найкращі таланти, підвищувати ефективність організації, розвивати адаптивність та маневреність, отримати конкурентну перевагу, а також підвищити залученість і задоволеність співробітників. Інвестуючи в цю сферу, підприємства можуть ефективно керувати своїми людськими ресурсами та сприяти довгостроковому успіху. Doslidzhennia formuvannia systemy stratehichnoho upravlinnia skladom personalu ye aktualnym, oskilky vono dopomahaie orhanizatsiiam uzghodzhuvaty svoiu robochu sylu zi stratehichnymy tsiliamy, nabuvaty ta utrymuvaty naikrashchi talanty, pidvyshchuvaty efektyvnist orhanizatsii, rozvyvaty adaptyvnist ta manevrenist, otrymaty konkurentnu perevahu, a takozh pidvyshchyty zaluchenist i zadovolenist spivrobitnykiv. Investuiuchy v tsiu sferu, pidpryiemstva mozhut efektyvno keruvaty svoimy liudskymy resursamy ta spryiaty dovhostrokovomu uspikhu.
Formuvannia systemy stratehichnoho upravlinnia kadrovym skladom pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; кадровий склад; kadrovyi sklad; стратегічне управління; stratehichne upravlinnia; формування системи; formuvannia systemy