Удосконалення технологічної лінії первинної обробки насіння ріпаку в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «СХІД АГРО» Синельниківського району Дніпропетровської області - Воронова, Лілія Миколаївна; Voronova, Liliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Зерновий елеватор, що належить ТОВ "АГРОФІРМА "СХІД АГРО", разом з зерноочисними комплексами очистки, грають важливу роль у процесі очищення та сортування ріпаку. Очищення зерна є невід'ємною передумовою для забезпечення високої якості продукту та максимального використання його потенціалу.Zernovyi elevator, shcho nalezhyt TOV "AHROFIRMA "SKhID AHRO", razom z zernoochysnymy kompleksamy ochystky, hraiut vazhlyvu rol u protsesi ochyshchennia ta sortuvannia ripaku. Ochyshchennia zerna ye nevidiemnoiu peredumovoiu dlia zabezpechennia vysokoi yakosti produktu ta maksymalnoho vykorystannia yoho potentsialu.
Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii pervynnoi obrobky nasinnia ripaku v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma «SKhID AHRO» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: удосконалення; udoskonalennia; ріпак; ripak; робота; robota; скальпелятор; skalpeliator; обладнання; obladnannia; ефективність; efektyvnist; розрахунок; rozrakhunok; сировина; syrovyna; норія; noriia; сепаратор; separator