Вплив високих температур на молочну продуктивність корів в умовах глобальних змін клімату - Милостивий, Роман Васильович; Mylostyvyi, Roman; Milostiviy, Roman; Milostivyiy, Roman; Василенко, Тетяна Олександрівна; Vasylenko, Tetiana; Калиниченко, Олена Олександрівна; Kalinichenko, Alena; Kalinichenko, Olena (Науково-методичний центр «Агроосвіта», 2018)
Висока температура зовнішнього середовища в теплий період року призводить до зниження молочної продуктивності корів. Тому, при цілорічному утриманні тварин у корівниках полегшеної конструкції, доцільно використовувати активні системи вентилювання зі зволоженням повітря. High temperatures of external air during the warm period of the year cause a decrease in the milk productivity of cows. Therefore, for all-year maintenance of animals in cowshed of light design, it is advisable to use active ventilation systems with air humidification.
Вплив високих температур на молочну продуктивність корів в умовах глобальних змін клімату
Keywords: спекотні температури; hot temperatures; корова; cows; швіцька порода; Schwyz breed; удій; milk yield; вихід молочного жиру та білка; yield of milk fat and protein