Сучасна вища технічна освіта в Україні – виклики, деякі тенденції та перспективи - Дем’яненко, Анатолій Григорович; Demianenko, Anatolii; Гурідова, Вікторія Олександрівна; Huridova, Viktoriia; Клюшник, Дмитро Вікторович; Kliushnyk, Dmytro (My University, 2022)
Обговорюються стан, проблеми вищої, у тому числі і аграрної, інженерної освіти в Україні. Акцент робиться на необхідності збереження фундаментальних основ вищої інженерної, у тому числі, і аграрної освіти, приділенню більшої уваги та використанню досвіду минулих років. The state and problems of higher, including agricultural, engineering education in Ukraine are discussed. Emphasis is placed on the need to preserve the fundamental foundations of higher engineering, including agricultural education, to pay more attention to and use the experience of past years.
Suchasna vyshcha tekhnichna osvita v Ukraini – vyklyky, deiaki tendentsii ta perspektyvy
Keywords: вища технічна освіта в Україні; vyshcha tekhnichna osvita v Ukraini; тенденції та перспективи вищої освіти в УКраїні; tendentsii ta perspektyvy vyshchoi osvity v UKraini