Ефективність застосування мікродобрив сумісно з макродобривами на посівах пшениці озимої в умовах фермерського господарства «Орхідея» Дніпровського району Дніпропетровської області - Латайко, А.С.; Lataiko, А. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В дипломній роботі зазначено, що обробка насіння та вегетуючих рослин мікроелементами сприяла істотному підвищенню урожайності озимої пшениці. Тільки від обробки насіння приріст урожаю склав 0,31 т/га, від обприскування посівів 0,46, а від обробки насіння та обприскування посівів 0,71 т/га.V dyplomniy roboti zaznacheno, shcho obrobka nasinnya ta vehetuyuchykh roslyn mikroelementamy spryyala istotnomu pidvyshchennyu urozhaynosti ozymoyi pshenytsi. Tilʹky vid obrobky nasinnya pryrist urozhayu sklav 0,31 t/ha, vid obpryskuvannya posiviv 0,46, a vid obrobky nasinnya ta obpryskuvannya posiviv 0,71 t/ha.
Efektyvnistʹ zastosuvannya mikrodobryv sumisno z makrodobryvamy na posivakh pshenytsi ozymoyi v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «Orkhideya» Dniprovsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: грунт; soil; пшениця озима; winter wheat; добрива; fertilizers; врожайність; yields; охорона праці; labor protection; ефективність; efficiency