Стратегія розвитку податкового менеджменту сільськогосподарських підприємств - Колеснік, Яна Вікторівна; Kolesnik, Ya.; Чорний, В.О.; Chornyi, V. (Чорноморський державний університет імені Петра Могили, ТОВ `ДКС Центр`, 2018)
У статті розглянуто питання щодо уточнення дефініції податкового менеджменту, розглянуто систему оподаткування сільськогосподарських підприємств, окреслено стратегію податкового менеджменту, запропоновано регулювання податкового навантаження за допомогою бонітування. The article deals with the questions of clarification of the definition of tax management, the system of taxation of agricultural enterprises is considered, the strategy of tax management is outlined, the regulation of tax burden by means of boniting is proposed.
Strategy of development of tax management of agricultural enterprises
Keywords: податковий менеджмент; Tax management; податок; tax; планування; planning; адміністрування; administration