Вдосконалення мотиваційного забезпечення в контексті управління фінансово-економічною безпекою підприємства - Сергіїв, Роман Дмитрович; Serhiiv, Roman (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
В процесі дослідження визначено, що результативність праці, це підсумок цілеспрямованої діяльності людини. Результативною можна вважати працю, якщо є максимальний результат за мінімальних витрат праці. Результатом варто вважати отриманий дохід внаслідок реалізації продукції, виконання робіт, надання послуг та доведено, що досконале розуміння внутрішніх складників системи мотивації персоналу дає змогу менеджерам проводити ефективну політику у сфері трудових відносин. V protsesi doslidzhennia vyznacheno, shcho rezultatyvnist pratsi, tse pidsumok tsilespriamovanoi diialnosti liudyny. Rezultatyvnoiu mozhna vvazhaty pratsiu, yakshcho ye maksymalnyi rezultat za minimalnykh vytrat pratsi. Rezultatom varto vvazhaty otrymanyi dokhid vnaslidok realizatsii produktsii, vykonannia robit, nadannia posluh ta dovedeno, shcho doskonale rozuminnia vnutrishnikh skladnykiv systemy motyvatsii personalu daie zmohu menedzheram provodyty efektyvnu polityku u sferi trudovykh vidnosyn.
Vdoskonalennia motyvatsiinoho zabezpechennia v konteksti upravlinnia finansovo-ekonomichnoiu bezpekoiu pidpryiemstva
Keywords: вдосконалення; improvement; мотивація; motivation; забезпечення; provision; управління; management; фінансово-економічна безпека; financial and economic security; контекст; context