Удосконалення технологічного процесу доїння на молочно-товарній фермі з розробкою маніпулятора доїльного апарата - Буглак, Андрій Романович; Buhlak, Andrii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою проекту є підвищення ефективності технологічного процесу доїння корів шляхом обґрунтування конструкції і впровадження маніпулятора доїльного апарата. Metoiu proektu ye pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohichnoho protsesu doinnia koriv shliakhom obgruntuvannia konstruktsii i vprovadzhennia manipuliatora doilnoho aparata.
Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu doinnia na molochno-tovarnii fermi z rozrobkoiu manipuliatora doilnoho aparata
Keywords: корівник; korivnyk; доїння; doinnia; доїльний апарат; doilnyi aparat; маніпулятор; manipuliator; конструкція; konstruktsiia; ефективність; efektyvnist