Вплив норми висіву на урожайність зеленої маси люцерни в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «626» Синельниківського району Дніпропетровської області - Анєпкін, Олександр; Aniepkin, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження – процес формування елементів структури врожаю зеленої маси люцерни залежно від щільності посівів. Предмет дослідження – вплив норм висіву люцерни на врожайність її зеленої маси в умовах господарства ТОВ «626» Синельниківського району Дніпропетровської області. Методи дослідження: польовий, лабораторний, синтез, дедукція, обчислювальні, статистичні. Obiekt doslidzhennia – protses formuvannia elementiv struktury vrozhaiu zelenoi masy liutserny zalezhno vid shchilnosti posiviv. Predmet doslidzhennia – vplyv norm vysivu liutserny na vrozhainist yii zelenoi masy v umovakh hospodarstva TOV «626» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Metody doslidzhennia: polovyi, laboratornyi, syntez, deduktsiia, obchysliuvalni, statystychni.
Vplyv normy vysivu na urozhainist zelenoi masy liutserny v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «626» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ТОВ «626»; TOV «626»; люцерна; liutserna; зерно; zerno; щільність посіву; shchilnist posivu; мікродобрива; mikrodobryva