Діагностика та заходи профілактики маститу у корів - Золотоноша, К. М.; Zolotonosha, K. M.; Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою роботи було вивчення ефективності системи, що полягала у своєчасному виявленні та профілактики маститів у корів в умовах Пр-АТ «Агро-Союз» Синельниківського району Дніпропетровської області. Основне призначення цього пункту полягало у постійному контролі за станом вимені корів. Metoiu roboty bulo vyvchennia efektyvnosti systemy, shcho poliahala u svoiechasnomu vyiavlenni ta profilaktyky mastytiv u koriv v umovakh Pr-AT «Ahro-Soiuz» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Osnovne pryznachennia tsoho punktu poliahalo u postiinomu kontroli za stanom vymeni koriv.
Diahnostyka ta zakhody profilaktyky mastytu u koriv
Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: діагностика та заходи профілактики; diahnostyka ta zakhody profilaktyky; корова; korova; мастит; mastyt