Логістичний менеджмент операційних процесів на підприємстві - Нурулаєв, Шаміль Аріпович; Nurulaiev, Shamil (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз, обґрунтування та розробка рекомендацій щодо оптимізації логістичного менеджменту операційних процесів ФОП Нурулаєв А.З. У відповідності до означеної мети, завданнями кваліфікаційної роботи виступили: - дослідження сутності логістичної діяльності підприємства; - визначення місця логістичного менеджменту в системі управління підприємства; - аналіз операційної діяльності ФОП Нурулаєв А.З.; - діагностика існуючої системи менеджменту складської логістики ФОП Нурулаєв А.З.; - визначення напрямків підвищення ефективності складської логістики; - оптимізація логістичного менеджменту операційних процесів ФОП Нурулаєв А.З. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye analiz, obgruntuvannia ta rozrobka rekomendatsii shchodo optymizatsii lohistychnoho menedzhmentu operatsiinykh protsesiv FOP Nurulaiev A.Z. U vidpovidnosti do oznachenoi mety, zavdanniamy kvalifikatsiinoi roboty vystupyly: - doslidzhennia sutnosti lohistychnoi diialnosti pidpryiemstva; - vyznachennia mistsia lohistychnoho menedzhmentu v systemi upravlinnia pidpryiemstva; - analiz operatsiinoi diialnosti FOP Nurulaiev A.Z.; - diahnostyka isnuiuchoi systemy menedzhmentu skladskoi lohistyky FOP Nurulaiev A.Z.; - vyznachennia napriamkiv pidvyshchennia efektyvnosti skladskoi lohistyky; - optymizatsiia lohistychnoho menedzhmentu operatsiinykh protsesiv FOP Nurulaiev A.Z.
Lohistychnyi menedzhment operatsiinykh protsesiv na pidpryiemstvi
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; операційні процеси; operatsiini protsesy; логістичний менеджмент; lohistychnyi menedzhment