Наукові й практичні аспекти розвитку вітчизняного органічного землеробства - Мельник, Леся Леонідівна; Melnik, L. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2014)
У статті розглянуто питання змісту категорії "органічне землеробство", його вітчизняний потенціал, стан, проблеми та перспективи розвитку. The category "organic farming", its national potential, state, problems and prospects were considered.
Scientific and practical aspects development of the national organic farming
Keywords: органічне землеробство; organic farming; екологічно чиста продукція; eco-clean production; потенціал; capacity; стан; condition; ціна; price; собівартість; cost; розвиток; development