Specialists’ identity in language activity and professional communication - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
No part of this publication may be reproduced, distributed or transmitted in any form or by any means, or stored in a data base or retrieval system without the prior written permission of the publisher. The content and reliability of the articles are the responsibility of the authors. When using and borrowing materials reference to the publication is required. Collection of scientific materials published is the scientific and practical publication which contains scientific articles of Doctors, Candidates of Sciences, PhDs, research workers, lecturers and practitioners from Europe and Ukraine. The papers contain the study reflecting linguistic and methodological issues in the framework of students’ training for professional activities. The publication examines fundamental directions of linguistic research, methods and technologies of teaching foreign languages, professional, interpersonal and intercultural communication, translation studies, copywriting, media literacy. The collective monograph was published within the framework of the State Budget research topic “Specialists’ identity in language activity and professional communication” (state registration number 0122U001178). The publication is aimed at professionals engaged in practical activities in the field of linguistics, methodology, academics and general public. Жодна частина цієї публікації не може бути відтворена, розповсюджена чи передана в будь-якій формі чи будь-яким засобами або зберігатися в базі даних чи системі пошуку без попереднього письмового дозволу видавця. Відповідальність за зміст і достовірність статей несуть автори. При використанні і запозиченні матеріалів посилання на видання обов'язкове. Збірник наукових матеріалів – науково-практичне видання, яке містить наукові статті докторів, кандидатів наук, наукових співробітників, викладачів і практиків з Європи та України. Праці містять дослідження, що відображають лінгвістичні та методичні проблеми в рамках підготовки студентів до професійної діяльності. У виданні розглядаються фундаментальні напрямки лінгвістичні дослідження, методика і технології навчання іноземних мов, професійна, міжособистісна та міжкультурна комунікація, перекладознавство, копірайтинг, медіаграмотність. Колективна монографія видана в рамках науково-дослідної теми Держбюджету «Ідентичність спеціаліста у мовній діяльності та професійному спілкуванні» (номер державної реєстрації 0122U001178). Видання орієнтоване на фахівців, які займаються практичною діяльністю в галузі лінгвістики, методології, науковців та широку громадськість.
Ідентичність спеціалістів у мовній діяльності та професійному спілкуванні
Keywords: linguistic research; лінгвістичні дослідження; methodology and technology of foreign language teaching; методологія та технології навчання іноземних мов; professional, interpersonal and intercultural communication; професійна, міжособистісна та міжкультурна комунікація; translation studies; перекладознавство; copywriting; копірайтинг; media literacy; медіаграмотність; preparing students for professional activity; підготовка студентів до професійної діяльності; fundamental research; фундаментальні дослідження