Формування мотивації вивчення іноземної мови у студентів немовних спеціальностей - Жеманова, Олена Анатоліївна; Zhemanova, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2018)
Розглянуто поняття мотивації та які стадії вона містить, що саме характерно для внутрішньої та зовнішньої мотивацій, та чому чільне значення відводиться внутрішній мотивації. Considered the concept of motivation and what stages it contains, what is characteristic for internal and external motivation, and why the dominant role is given to internal motivation
Formation of motivation for learning a foreign language students of non-linguistic specialties
Keywords: іноземна мова; foreign language; мотивація; motivation; зовнішня мотивація; external motivation; внутрішня мотивація; internal motivation; професійна мотивація; professional motivation