Копірайтинг в інтернет-маркетингу - Ільченко, Тетяна Вікторівна; Ilchenko, Tetiana; Довга О, лена Валентинівна; Dovga, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Визначено, що ефективне управління діяльністю підприємства в сучасних умовах розвитку економіки набуває особливого значення. Однією з головних умов збереження та зміцнення позицій підприємства на ринку є розробка та впровадження дієвої та ефективної реклами. Встановлено, що потреби сьогоднішнього ринку в професійних рекламних послугах, необхідність в маркетингових комунікаціях зумовили виникнення та стрімкий розвиток окремої галузі діяльності – копірайтингу. Констатовано, що кожен окремий текст, який може бути розміщено на просторах веб-сайту, створюється під свою одну цільову аудиторію і підлягає вирішенню однієї задачі. Особливо це стосується тих інтернет-магазинів, які продають велику різноманітність категорій товарів (послуг). Обгрунтовано, що ефективне управління маркетинговою діяльністю, а саме копірайтингом, сприятиме формуванню довгострокової конкурентної переваги на ринку. It is determined that effective management of the enterprise in the modern conditions of economic development acquires special significance. One of the main conditions for maintaining and strengthening the company's position in the market is the development and implementation of effective and efficient advertising. It is established that the needs of today's market in professional advertising services, the need for marketing communications led to the emergence and rapid development of a particular industry - copywriting. It is stated that each individual text that can be placed on the website is created for its own target audience and is subject to one task. This is especially true for those online stores that sell a wide variety of categories of goods (services). It is substantiated that effective management of marketing activities, namely copywriting, will contribute to the formation of long-term competitive advantage in the market.
Copywriting in Internet Marketing
Keywords: інтернет-маркетинг; Internet marketing; маркетингові комунікації; marketing communications; копірайтинг; copywriting; веб-ресурс; web resource; інтернет-магазин; online store