Розробка та прийняття управлінського рішення в системі охорони здоров'я на місцевому рівні - Гезь, Лілія Вікторівна; Hez, Liliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є теоретичні підходи до вивчення проблеми розробки і прийняття управлінських рішень та розробка і обґрунтування практичних рекомендацій формування управлінського рішення в системі охорони здоров'я на місцевому рівні.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye teoretychni pidkhody do vyvchennia problemy rozrobky i pryiniattia upravlinskykh rishen ta rozrobka i obgruntuvannia praktychnykh rekomendatsii formuvannia upravlinskoho rishennia v systemi okhorony zdorovia na mistsevomu rivni.
Rozrobka ta pryiniattia upravlinskoho rishennia v systemi okhorony zdorovia na mistsevomu rivni
Keywords: система охорони здоров’я; health care system; медичний заклад; medical facility; управлінське рішення; management decision; публічне управління; public administration; стратегічний розвиток; strategic development; якість медичних послуг; quality of medical services