Удосконалення пристрою для отримання газоподібного палива з рослинних решток - Паровий, Артем Валерійович; Parovyi, Artem Valeriiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Мета даної дипломної роботи — розробка та обґрунтування конструктивно-режимних удосконалень пристрою для отримання газоподібного палива з рослинних решток з метою підвищення енергоефективності, стабільності процесу та розширення спектра використовуваної біосировини. Meta danoi dyplomnoi roboty — rozrobka ta obgruntuvannia konstruktyvno-rezhymnykh udoskonalen prystroiu dlia otrymannia hazopodibnoho palyva z roslynnykh reshtok z metoiu pidvyshchennia enerhoefektyvnosti, stabilnosti protsesu ta rozshyrennia spektra vykorystovuvanoi biosyrovyny.
Udoskonalennia prystroiu dlia otrymannia hazopodibnoho palyva z roslynnykh reshtok
Keywords: енергозабезпечення; enerhozabezpechennia; паливо; palyvo; рослини; roslyny; господарство; hospodarstvo; сільськогосподарські кільтури; silskohospodarski kiltury