Medio-passive voice - Kazakevych, Olena; Казакевич, Олена Ігорівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
The article is devoted to medio-passive voice in English Тези присвячено медіо-пасівному стану в англійській мові
Медіо-пасівний стан
Keywords: anhliiska mova; англійська мова; medio-pasivnyi stan; медіо-пасівний стан