Удосконалення управління торговельно-комерційною діяльністю підприємства - Велегура, Яна Дмитрівна; Velehura, Yana Dmytrivna (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою даного дослідження є аналіз та вдосконалення управління виробничо-збутовою діяльністю торговельного підприємства. Предметом аналізу є теоретичні та практичні аспекти керування торговельно-комерційною діяльністю на цьому підприємстві, з фокусом на процесі управління збутом у ТОВ "Маркет Сістем". Metoiu danoho doslidzhennia ye analiz ta vdoskonalennia upravlinnia vyrobnycho-zbutovoiu diialnistiu torhovelnoho pidpryiemstva. Predmetom analizu ye teoretychni ta praktychni aspekty keruvannia torhovelno-komertsiinoiu diialnistiu na tsomu pidpryiemstvi, z fokusom na protsesi upravlinnia zbutom u TOV "Market Sistem".
Udoskonalennia upravlinnia torhovelno-komertsiinoiu diialnistiu pidpryiemstva
Keywords: квітковй бізнес; kvitkovi biznes; управління виробничо-збутовою діяльністю; upravlinnia vyrobnycho-zbutovoiu diialnistiu; керування торговельно-комерційною діяльністю; keruvannia torhovelno-komertsiinoiu diialnistiu; процес менеджменту продажів; protses menedzhmentu prodazhiv