Технологічні рішення при вирощуванні та тренінгу молодняку коней в комунальному позашкільному навчальному закладі «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа з кінного спорту» м. Дніпро - Чушикін, Даниїл Дмитрович; Chushykin, Danyil Dmytrovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою роботи є аналіз технологічний рішень при вирощуванні та тренінгу молодняку коней в комунальному позашкільному навчальному закладі «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа з кінного спорту» міста Дніпро. Metoiu roboty ye analiz tekhnolohichnyi rishen pry vyroshchuvanni ta treninhu molodniaku konei v komunalnomu pozashkilnomu navchalnomu zakladi «Spetsializovana dytiacho-yunatska sportyvna shkola z kinnoho sportu» mista Dnipro.
Tekhnolohichni rishennia pry vyroshchuvanni ta treninhu molodniaku konei v komunalnomu pozashkilnomu navchalnomu zakladi «Spetsializovana dytiacho-yunatska sportyvna shkola z kinnoho sportu» m. Dnipro
Keywords: коні української верхової породи; koni ukrainskoi verkhovoi porody; вирощування коней; vyroshchuvannia konei; тренінг молодняку коней; treninh molodniaku konei; конярство; koniarstvo