Формування та реалізація кадрової політики в органах місцевого самоврядування - Сібельов, Сергій Дмитрійович; Sibelov, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення підходу до формування та реалізації кадрової політики у діяльності органів влади місцевого самоврядування. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye udoskonalennia pidkhodu do formuvannia ta realizatsii kadrovoi polityky u diialnosti orhaniv vlady mistsevoho samovriaduvannia.
Formuvannia ta realizatsiia kadrovoi polityky v orhanakh mistsevoho samovriaduvannia
Keywords: кадрова політика; ersonnel policy; управління персоналом; personnel management; управління людськими ресурсами; human resources management; орган місцевого самоврядування; local government authority