Innovative educational process as the basis of pedagogical integration - Zhemanova, Olena; Жеманова, Олена Анатоліївна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
The role of information technology in the education system is considered, as well as what it should include to provide a person with certain knowledge and skills. It is considered what innovation processes are connected with and what is its main component. Розглянуто роль інформаційних технологій в системі освіти, а так само, що вона повинна в себе включати, щоб забезпечити людину певними знаннями і навичками. Розглянуто, з чим пов'язані інноваційні процеси і що є основною його складовою.
Інноваційний навчальний процес як основа педагогічної інтеграції
Keywords: information technologies; інформаційні технології; education; освіта; innovation process; інноваційний процес; activity; діяльність