Фермерство України в контексті розмірів землекористування - Мельник, Леся Леонідівна; Melnik, L. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2016)
У статті досліджено питання становлення та розвитку фермерства України в контексті розмірів землекористування. Визначено головні напрями забезпечення оптимальних розмірів земельних ресурсів фермерських господарств. The questions of formation and development of farming of Ukraine in the context of the sizes of land use were defined in the article. The main directions of ensuring the optimal sizes of the land resources of farms were defined.
Farming of Ukraine in the context of the sizes of land use
Keywords: фермерські господарства; farms; землеволодіння; land ownership; землекористування; land use; розміри; sizes; використання; use; продуктивне і раціональне землекористування; productive and rational land use