Обґрунтування конструкції фрикційного сепаратора барабанного типу для очистки насіння сої від нетреби звичайної. - Чернишук, Тетяна Петрівна; Chernyshuk, Tetyana; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitaly; Олексієнко, Вадим Олександрович; Oleksiyenko, Vadim (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2018)
Запропоновано конструкцію фрикційного сепаратора барабанного типу для забезпечення процесу очищення насіння від нетреби звичайної. The design of the frictional separator of the drum type is proposed to provide a process for clearing the seed from a non-weaner common.
Justification of the design of the frictional separator of the drum type for the purification of soybean seeds from the common non-paste.
Keywords: фрикційний сепаратор; friction separator; барабан; drum; насіння сої; soybean seeds; очищення; purification; фрикційні властивості; frictional properties; нетреба звичайна; non-rebora common