Вплив елементів технології вирощування на продуктивність агроценозів сафлору в умовах фермерського господарства «Орхідея» Дніпровського району Дніпропетровської області - Наволоцький, Денис; Navolotskyi, Denys (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкти вивчення: агроценози сафлору красильного, технологія вирощування, густоти. Мета досліджень – розробка адаптивних прийомів технології посіву сафлору, які забезпечують максимальну та стабільну продуктивність на чорноземних ґрунтах степової зони Придніпров’я. Obiekty vyvchennia: ahrotsenozy safloru krasylnoho, tekhnolohiia vyroshchuvannia, hustoty. Meta doslidzhen – rozrobka adaptyvnykh pryiomiv tekhnolohii posivu safloru, yaki zabezpechuiut maksymalnu ta stabilnu produktyvnist na chornozemnykh gruntakh stepovoi zony Prydniprovia.
Vplyv elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia na produktyvnist ahrotsenoziv safloru v umovakh fermerskoho hospodarstva «Orkhideia» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: сорти сафлору; sorty safloru; ротація культур; rotatsiia kultur; посуха; posukha; врожай; vrozhai; коренева система; koreneva systema