Логістичне управління підприємством – теоретико-методичний аспект - Пальчик, Ігор Миколайович; Palchyk, I. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2014)
У науковій статті проаналізовано етапи розвитку логістичного управління від становлення до сучасності. На основі наукових поглядів сфоромовано сутність категорії «логістичне управління». Наведено основні наукові та теоретичні положення, концепції, підходи, принципи логістичного управління. Опрацьовано теоретичні засади етапності процесу прийняття рішень у системі логістичного управління. In the scientific article analyses the stages of development of logistic management from formation to the present. On the basis of scientific views strokovno the essence of the category "logistic management". The main scientific and theoretical principles, concepts, approaches, principles of logistic management. Developed theoretical bases of the stages of decision making process in the system of logistic management.
Logistics company management – theoretical - methodological aspect
Keywords: логістика; logistics; управління; management; теорія; theory; концепція; concept; підхід; approach; принцип; principle; етап; stage