Концептуальні методичні підходи до оцінювання інвестиційної привабливості аграрних підприємств - Вініченко, Ігор Іванович; Vinichenko, Igor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2009)
У статті запропоновано методику оцінювання інвестиційної привабливості сільськогосподарсь ких підприємств, яка може бути застосована при виборі пріоритетних напрямів реалізації інвес тиційних проектів. The method of evaluation of investment attractiveness of agricultural enterprises, which can be applied at the choice of priority directions of realization of investment projects, is offered in the article.
Conceptual methodological approaches to assessing the investment attractiveness of agricultural enterprises
Keywords: інвестиційна привабливість; investment attractiveness; аграрні підприємства; agricultural enterprises